G-Basketbal

G-Basketbal, grensverleggend in Vlaanderen!

Sinds enkele jaren is de basketbalploeg van Avalympics onder de vleugels van BBC Geel gekropen. Dit past in een breder kader van algemene integratie van mensen met een verstandelijke handicap. Het belangrijkste doel is niet dat hier het uiterste uit de kan (korf) gehaald wordt, maar dat iedereen op zijn niveau plezier beleeft, en blijft beleven, aan het beoefenen van basketbal. 

Iedereen met een verstandelijke en/o mentale beperking, ongeacht de leeftijd of handicap, is welkom op zaterdag van 11:00 uur tot 12:30 uur in de sporthal van het Sint-Aloysiusinstituut, Diestseweg z/n te Geel (opgelet = zij-ingang school nemen = straat schuttershof).

Let op! Wij spelen geen rolstoelbasketbal. Wel G-basket, voor mensen met een verstandelijke, mentale of psychische beperking of autisme spectrum stoornissen. Kortom ! Gewoon basket, met weinig aanpassingen van de spelregels (afhankelijk van het niveau).

Geïnteresseerd ?
Contacteer RIK EGGERS.
Bel 0497 83 80 60 of stuur hem een mailtje: mail Rik

Belangrijk!
Heb je zin om te basketten? Breng dan direct je sportgerief mee! Het heeft totaal geen zin om aan de zijkant wat naar de training te kijken. Alleen op het basketterrein krijg je goesting, zin naar meer, de honger om te basketten. Echt te basketten! Onze trainers zorgen voor de rest!

Lidgeld ! Je betaalt 65 euro (+ 15 euro verzekering)

Meer info: http://www.avalympics.be/sportaanbod/basketbal

Wij worden ondersteund door G-Sport Vlaanderen: www.gsportvlaanderen.be